به گزارش سافت گذر، به خاطر گستردگی استفاده از اینترنت و تعداد کاربران این شیوه اتصال که در بسیاری کارهای روزمره وجود دارد، سبب شده تا زندگی بدون آن تا حدودی غیرممکن شده باشد به همین دلیل گوگل سعی کرده تا ساختار اینترنت را تغییر دهد ولی چگونگی انجام این کار هنوز مشخص نیست.
آیا نیازی به تغییر ساختار اینترنت هست؟
اینترنت برای کاربران بسیار ساده است زیرا آنها آدرس یک سایت را وارد میکنند و سپس پس از مدت کوتاهی به صفحه مورد نظر هدایت میشوند. آنها اصلاً نیازی به این ندارند که ببینند اینترنت چگونه کار میکند.
در قسمت وارد کردن آدرس که معمولاً با HTTPS آغاز میشود، کاربر میتواند نام یک سایت را وارد کرده و سپس با فشردن کلید اینتر از روی صفحه کلید یا علامت ذرهبین در بخش جستجو، سایت مورد نظر را باز کند.
پس از ورود به سایت مورد نظر، اگر دقت کنید، میبینید که پس از HTTPS، سه حرف معروف WWW مشاهده میشود و پس از آنها نام سایت و در نهایت پسوندهای .com، .org، .net، .gov، .ir و . . .
این شیوه آدرسدهی در اینترنت به یک راهکار بسیار ساده تبدیل شده و بعضاً افراد سوءاستفادهکننده با کم و زیاد کردن یک حرف، کاربران را به سایتهای جعلی منتقل میکنند. برای مثال بجای اینکه بنویسند softgozar.com، مینویسند softgozr.com. بنابراین هر چه آدرس طولانیتر، تعداد افراد فریبخوردهتر بیشتر. این نوع فریبکاری بیشتر در صفحات بانکی به چشم میخورد زیرا افراد سودجو به دنبال دریافت اطلاعات حساس مانند رمز کارت بانک و . . . این نوع صفحات جعلی را میسازند.
در شیوهای که گوگل میخواهد به کار ببرد، تنها امنیت مسئله مد نظر نیست بلکه این کمپانی معتقد است که نوع URL هم باید تغییر کند.
راهکار گوگل چیست؟
در حال حاضر امکان ارائه توضیح مشخصی در مورد راهکار گوگل وجود ندارد ولی آنطور که پیداست، این شرکت قصد دارد روش سرچ کردن در اینترنت را سادهتر کند.
کارمندان گوگل کروم برای اینکه ببینند دادههای دریافتی در بخش مختلف چه فرقی با یکدیگر دارند، مرتب آنها را بررسی میکنند. با گذشت زمان، آنها یک راهکار پیدا خواهند کرد ولی مطمئناً دستیابی به چنین چیزی کار اصلاً سادهای نیست. ضمن اینکه باید این نکته را مد نظر قرار دهیم که در اینترنت باید با توجه ماهیت گزینه مورد نظر سرچ کنیم و نه محل قرارگیری یا آدرس آن.
به نظر شما، تغییر ساختار در اینترنت لازم است و یا گوگل باید تمرکز خود را روی بهبود URLهای فعلی بگذارد؟ نظر خود را با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.
منبع: androidpit.com